A Lush már becsomagolta helyetted! 2.rész

fullbeauty

Christmas Washes

Egy hagyományosnak tűnő ajándékcsomag, dugig megtöltve hét, zuhanyozáshoz való készítménnyel: a nők és a férfiak egyaránt elolvadnak majd tőle. Ott van benne egy fűszeres Glogg tusfürdő, mely garantáltan felmelegít hűvös reggeleken, van benne jókedvre derítő, Sexy Peel és Mandarin's Tea Party szappan, hogy az átbulizott éjszakák után is képes legyen felébredni az ember, no és itt van a Buffy bőrkondícionáló, és egy mini Sugar Srub cukorradír is, hogy finoman újjáélesszük bőrünket.

Christmas Star

Ez az ajándékcsomag, egy igazi arany csillag. Hat fürdőbomba van benne, így nagyszerű ajándék lehet egy egész család számára! A família apraja - nagyja elosztja egymás között a fürdőgolyókat, az arany doboz pedig később felhasználható, az újabb termékek tárolására. Kövesd a Lush csillagát és karácsonyi álmaid mind valóra válnak!

 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr192504951

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...