fullBeauty Karácsonyi sminkverseny!

fullbeauty

 

 

Kedves Olvasók! Ígéretemhez híven, a mai naptól kezdve, kezdetét veszi a Karácsonyi sminkverseny! Karácsonykor nemcsak a lelkünk öltözik ünneplőbe, de a sminkünknek is jobban kell ragyognia, mint máskor...
Éppen ezért, kapjátok elő a neszeszerekből a csillogó szájfényeket, a glitteres szemhéjpúdereket, a highligtereket, na és a műszempillákat! Készítheted az ünnepi sminket Magadnak, a barátnődnek, vagy éppen a szomszéd srácnak, akivel már régóta szemezel... Egy a lényeg: ünnepi, csillogó, és nagyon profi legyen! A beküldési határidő: 2010. december 6.
 
 

A sminkfotódat a már jól ismert, fullbeautyblog@gmail.com címre küldheted! A győztes smink készítője, egy L.A. Makeup sminkcsomaggal gazdagodik!
Jó munkát Mindenkinek!


A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr152472815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hahóancsa 2010.11.26. 19:10:59

Igen!:)Remélem az ecset már a kezedben;-)

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...