Otthoni ránctalanítás... Avagy miért használjunk szérumokat?

fullbeauty

 

 

Mindenkinek megvan szerintem, a jól bevált arcápolási rituáléja reggel és este is egyaránt. Reggel feltesszük a kedvenc fényvédő faktoros hidratáló vagy a már tartalmasabb, revitalizáló krémünket, valami könnyed szemkörnyék ápolót, ami szintén hidratál, és kezdődhet is a sminkelés! Este pedig - ez már kicsit macerásabb, de nem ér elbliccelni - kezdjük először a sminkünk és az egész napos szennyeződések eltávolítását a sminklemosóval, ezután tonizálunk, majd feltesszük a korunknak megfelelő éjszakai, sokkal tartalmasabb, anti-aging krémünket, ami éjjel fejti ki ránctalanító, bőrregeneráló hatását, és nem feledkezünk meg ugye, a szintén tartalmasabb szemránckrémről sem. Na de hova illesszük be a szérumokat, és miért fontosak? A szérumok azért ajánlatosak a bőrápolási programunkban, mert ezek a kozmetikumok tartalmazzák a hatóanyagokat a legnagyobb koncentrációban. Felerősítik, és kiegészítik az általunk - napi rendszerességgel - használt krémek hatását. A másik nem elhanyagolható előnye - a krémekkel szemben - hogy azonnali látványos hatást érhetünk el vele. Bőrünk szinte percek alatt kisimul, és visszanyeri ragyogását. Bármilyen jelentős "debütálás" előtt ajánlom!
Megemlíteném még, hogy a bőr mélyebb rétegeibe is eljut, és magával viszi az alapkrémünk hatóanyagit is. Az én kedvencem a Sisleya szérum, mert használata során, radikálisan csökkentek a vízhiány okozta apróbb szarkalábak, bőröm azonnal kisimult és pihentebbé vált! Különlegessége, hogy a bőr belső vázszerkezetét is védi, óvja azokat a rostokat, melyek a bőr tömörségéért, rugalmasságáért, és ellenállóképességéért - gondolok itt a kollagén és elasztin rostokra - felelősek! Kollagén stimuláló hatással is rendelkezik!



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr82442576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...