Extavagáns Karácsony!

fullbeauty

 

 

Közelegnek az ünnepek. Az emelkedett, csillogó hangulatot, sminkünkkel is hangsúlyozhatjuk, hiszen a szürke hétköznapokból van éppen elég! Az Estée Lauder Pure Color Extravagant ünnepi kollekciója, drámai hatású színeivel, az arany, és a vörös  árnyalataival próbálta megteremteni, hogy a Karácsony igazán extravagáns, és fantáziadús legyen.
A szezon kollekciójára a luxus, a fantázia, és a nőiesség jellemző. Számtalan szebbnél-szebb, mesés állagú, és könnyen felvihető, színekkel kísérletezhetünk! A szemhéjpaletta, az ünnep pompás hangulatát, a kandalló mellett eltöltött meleg esték, és az ablakból látható, fagyos téli táj hangulatát idézi fel. A réz, az arany, és az ezüst árnyalatai számtalan módón kombinálhatóak. Ajkainkra a bogyós gyümölcsök ízletes színei kerülnek. Az új tükrös kompakt tartalmaz csillogó és színtelen szájfényt, koráll és bronzos rubin, illetve metál vörös színű rúzst.
Különlegessége, hogy a glossok, egy exkluzív True Vision technológiának köszönhetően, kristályborítású pigmentekkel biztosítják a ragyogást, a rúzsok pedig, E és C vitamint is
tartalmaznak, ajkaik védelmében! És most jöjjenek a körömlakkok, mert az ünnepi sminkhez, gyönyörűen festett körmök illenek! Metálos ragyogás, lágy csillámok, és magas fényhatás.

 

A kollekció limitált kiadás, és novembertől, csak korlátolt ideig kapható!



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr372442411

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

HelloMoncsi 2010.11.12. 09:57:40

áhhhh, brutálisan szépek ezek a natúr-barnás színek!!!! imádom!

Katácska83 2010.11.12. 19:11:35

Jézusom de gyönyörűek. Máris beszerzek ezt-azt. :) A körömlakkot már próbáltam! Ajánlom mindenkinek, mert álomszép! Szeretem! :)

hahóancsa 2010.11.26. 19:44:48

A körömlakkok tényleg gyönyörűek!Kifejezetten ünnepi színek!

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...