Mutasd a körmöd, megmondom ki vagy!

fullbeauty

 

Körömlakk választás esetén a legfontosabb tényező az, hogy egész egyszerűen kellemes érzés fogjon el bennünket abban a pillanatban, amikor az adott színt elképzeljük magunkon. Szerintem nem létezik olyan szín, aminek egy bizonyos árnyalatába nem szeretne bele még az is, aki amúgy idegenkedik az alaptónustól. Mivel nem maradandó beavatkozásról van szó, így minden kötöttség nélkül bátran kísérletezzünk!

 

„Femme Fatale”
Tizenévesen a vörös körmöktől felállt a szőr a hátamon, ma viszont esküszöm bármely árnyalatára. A piros szín szenvedélyt, nőiességet, magabiztosságot, szexualitást sugároz. Ha valaki kicsit bizonytalan a lakkválasztásban, ezt a joker lapot mindig be lehet dobni, mert lehetetlen hibázni vele. És nem mellékesen a pasik jelentős hányada is imádja.;)

 

„Cukrosnéni”
A pink és a lila nem csak a copfos, nyalókázó hellokittik bérelt színei. Igazán játékos, nagyon vidám, laza, merész, kreatív asszociációval bírnak, és könnyen lehet sminkkel is fokozni a hatást. Az unokáktól a fiatalos nagymamákig bárki hordhatja.
 

„Miss Independent”
Talán a fekete, a szürke, a kék, és a zöld lakkoktól ódzkodunk a leginkább. Ne tegyük! Formabontó, divatos, kirívó, és semmiképp sem hétköznapi külsőt kölcsönöz. Aki szeretne reflektorfényben lubickolni, garantált a feltűnés.
 

„Like a Virgin”
Műkörömnél még forog a lemez, azonban a francia lakkozás csillaga egyelőre leáldozóban van. Ha valaki a természetességre törekszik, a púderes bézs, halvány rózsaszín, natúr földszínek nagyon visszafogott eleganciát tudnak kölcsönözni. Ahogy bölcsen szokták mondani, a „kevesebb néha több”.

 

 

Nem kell, hogy a szivárvány összes színében pompázzunk, de egy-egy különleges alkalmat még jobban fel tud dobni egy jól választott lakk. Gondoljunk arra, hogy a csipkés mídert sem hordja mindenki pizsipólónak. :)
 
Izmay Nikolett


A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr382432204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

okosshop.hu · http://www.okosshop.hu 2010.12.10. 20:52:41

Link: www.opishop.hu
facebook:-))
www.facebook.com/profile.php?id=100001730331436

Gondjai vannak a kézbőrével? Száraz a kézbőre, kirepedezett bőre?
Változatos termékek, minden kéz, és láb, problémára. A legjobb kéz- és lábápoló, OPI készítmények, a www.opishop.hu oldalon. Kézápolásban és lábápolásban a legjobb! Klikkeljen, a www.opishop.hu oldalára, válasszon magának, az O.P.I. termékek közül! Világelső, kéz és lábápoló készítmények, profi körömlakkok, műkörmös anyagok, a legjobb árakon!
Ingyen, o.p.i. ajándék, akció! Ha az oldalon jelentkezik, teljesen ingyen, meg is kaphatja ajándékát, amit ingyenesen, címére postáz, az OPI.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...