A belső ragyogás titka...

fullbeauty

 

 

Julia Roberts lett a Lancome Teint Miracle termékcsaládjának  új  nagykövete! A híres oscar-díjas színésznőt, kiváló filmjei mellett, ragyogó személyisége, és el nem múló bája miatt is kedvelem! A Teint Miracle alapozó az Ő bőrét is varázslatosabbá, ragyogóbbá tette!
Új mérföldkőhöz érkeztünk az alapozók világában. A  Lancome megalkotta az első olyan alapozót, mely felerősíti a bőr természet adta belső ragyogását is! Az alapozó felkenése után nem éreztem, hogy bőröm fulladozik, arcom nem volt "maszkszerű", amit ugye az alapozásnál annyira utálunk! Bőröm természetesen ragyogott... És mit tud még ez a kiváló termék? Hidratáló hatása garantált, egész napos védő fátylat borít arcunkra, és még nyugtat is.
De ugye kíváncsiak vagytok a ragyogás titkára is? Miként jön létre a belső fény, ez a fátyolszerű érzet? A válasz egyszerűen: a pigmentek. A kék pigmentek: melyek az  egységes bőrfelszínt biztosítják, a pink pigmentek: melyek szétszórják a fényt, és végül a fény energiája amely nemcsak az élethez, de arcunk ragyogásához is elengedhetetlen! A felszínről visszaverődő fény, és a belső ragyogás együttesen alkotja meg a bőrünk tökéletes "auráját". 7 árnyalatban kapható.
 

Ár: 10.500,-



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr122410409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...