Sötétedés utáni viselet

fullbeauty

 

A parfümről már régóta tudjuk, hogy a csábítás egyik legősibb fegyvere. Mikor magunkra fújjuk, akaratunktól függelenül - vagy épp ennek tudatában - vágyakat, impulzusokat váltanak ki belőlünk, na és persze környezetünkből. Éppen ezért ugyanúgy meghatároz minket, és személyes varázsunkat, mint egy jól kiválasztott koktélruha, a hozzá illő sminkkel. A jó választás garantálja, hogy magabiztosabban érezzük magunkat, és a kellő hatást is elérjük.
 
 
Az Estée Lauder legújabb illata, a Sensuous Noir a csábítást, a bujaságot, a magabiztos nő erotikáját hivatott sugallani. Egy olyan érzésvilágot, amit minden Nő árasztani akar, ha leszáll az este... Segítséget is kapunk hozzá: egzotikus bíbor rózsa, fűszeres liliom, méz, ámbra, vanília található, a női sziluett formájú üvegbe zárva.
Ezt sugallja a parfüm hirdetése is, melyen a kis fekete selyem ingben lévő szupermodell, Carolyn Murphy szerepel, vagy inkább csábít?! Ezt a selyeminget én is szívesen magamra ölteném sötétedés után, a hozzá illő illattal...
 
Ára: 16 200.- / EDP


A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr692396177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hahóancsa 2010.10.24. 22:27:54

Beszereztem a selyeminget, beszereztem az illatot...A többi nem a márka érdeme:))

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...