Miért rúzsoz a Nő?

fullbeauty

 

 

"A szájfény vonzza a tekintetet, és érzékibbé teszi az arcot. A nő aki szájfényt visel, csókra vágyik." Tom Pecheux, - az Estée Lauder kreatív sminkigazgatója - tulajdonképpen arra akar célozni, hogy mikor felkenjük ajkainkra kedvenc szájfényünket - reggeli sminkünk koronájaként -, tulajdonképpen csábítani akarunk! Elgondolkodtató feltételezés...
Tudományos tények igazolják, hogy a rúzsozott ajkak, valójában egy másik testtájékunkat hivatottak hangsúlyozni... Éppen ezért is vezeti az eladási listákat magasan a rúzs! Szóval nem zörög a haraszt...:)
 
Na de legyen elég a freudizmusból, és csodáljuk meg az Estée Lauder fantasztikus, legújabb szájfény kollekcióját! A kollekció 24 árnyalatban kapható, ragyogásuk hosszantartó, és nedvességmegkötő képességük miatt hidratálnak is. Több dimenziós felületük optikailag teltebb ajkakat garantál, a csillogásért pedig a pigment polimenek felelnek. A, C, és E vitaminokat tartalmaznak, és ami a ráadás: füge illatúak! Az élénk és finom árnyalatok egyaránt megtalálhatóak, a metálos ragyogás, pedig a drámai hatást garantálja! És végül az új precíziós applikátor, mely egyenletes fátyolként teríti szét a színt ajkainkon.
Tudhat-e többet egy szájfény? Számomra nem. Nekem ennyi pont elég. És hogy mi a helyzet a csábítással? Kezdetnek valóban nem rossz, a folytatás azonban úgyis mindig tőlünk, Nőktől függ... A szájfényt azért szerezzük be!
 
 
Ára: 6 200.-


A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr592392735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

HelloMoncsi 2010.10.25. 21:16:58

uh, gyönyörű ez a hirdetés!!!
és elgondolkodtató a cikk...:)))

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...