Újdonság a fodrászodnál...

fullbeauty

© by Delamo

Az ősz egyik jelentős újdonságaként a L’Oréal a Magyar fodrászok és rajtuk keresztül vendégeik számára is elérhetővé tette forradalmi technológiákra épülő ammóniamentes hajfestékét az INOA-t.

 
Mit érdemes tudnod róla? Elsősorban azt, hogy ammóniamentes. Ennek köszönhetően nem roncsolja a hajszálak felszínét, rostjait és a lélegzetedet sem kell visszatartanod a festék hatóideje alatt. Minden hajszín festésére-elérésére alkalmas és gond nélkül birkózik meg az ősz hajszálakkal is.
Ezek a jellemzők akár más cégek termékeire is igazak lehetnének, a L’Oréal kutatói azonban tovább léptek ennél, létrehozva egy új, “ODS”-nek (Oil Delivery System) elnevezett technológiát, ami jelentős előrelépés a hajszínmódosító termékek világában.
Az “ODS”-nek köszönhetően még többszöri hajfestés esetén is lágy, selymes tapintású és ragyogóan fényes marad a hajad, fejbőröd irritációja pedig mindeközben a minimálisra csökken. Fodrász-szempontból a festék felvitelét könnyíti meg jelentősen az INOA már-már arcápolókrémek textúrájára jellemző állaga.
 
 
A L’Oréal 2010 őszi-téli hajszínkollekciójához az inspiráció egy részét az idén Rembrandt festményei adták. Az árnyalatok fény- és árnyjátéka az őszi fényekben megfigyelhető színeket és ragyogást idézik. A szőke színek meleg és hűvös árnyalatai finom ellentétet alkotnak; a gesztenye színpaletta láthatólag visszaadja azt a több, mint ezerféle árnyalatot, melyet Rembrandt-Mester a portréinál alkalmazott, életre keltve pld. a barna rézszínű változatait. A kollekció minden színárnyalatát finoman öleli körül a fény és az árnyék. A szezon hajszíneinek legfőbb jellemzője az egységes színtartomány, a visszafogott árnyalatok és a gazdag ragyogás.
 
Mindezt Te is megtapasztalhatod mostantól fodrászodnál!


A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr982389174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...