Alakformálás felsőfokon - a szépségszalonban!

fullbeauty

 

Ha a januári fogadalmunkat - rendszeres testmozgás, kalóriaszegény étrenddel -elblicceltük, gyors és hatékony segítséget nyújthatnak a szépségszalonokban található alakformáló, zsírlebontó, cellulitisz eltüntető testkezelések széles választéka, melyek segítenek csúcsformába lendíteni minket.
 
 
“Savgyilkos” Dermionológia
Egy új innovatív módszer az elsavasodás ellen, amely feszes bőrt ígér a comboknak, a fenéknek és természetesen a hasnak. Az eljárás tudományos alapokon nyugszik, hatékonyan segíti a test méregtelenítését és segíti a savbázisegyensúly helyreállítását.
Mit is jelent dermionológa?
Kívülről negatív töltésű oxigént biztosítunk a szervezet részére. Az ionok úgy hatolnak át a bőrön keresztül, mint az elektromos áram, a savak és a méreganyagok elektrokémiai úton semlegesítődnek és a kiválasztó rendszeren keresztül távoznak. 30 perc egy különleges ion-sátorban és már javul a kollagén képződés, ami a feszes kötőszövethez szükséges. Bőrünk sima,feszes, bársonyos lesz!
 
Vákuumozás
A gépi kozmetika egy másik csúcspontja az SPM készülék. Egy sokoldalú és hatásos készülék, melynek egyetlen szépség-vagy wellness centerből sem szabad hiányoznia.
A köpölyöző masszázs, a köpölyözés évezredes hagyományát élesztette fel, új formában. A speciális eljárás erősen aktivizálja a nyirokkeringést, fokozza a zsírégetést és erősíti a kötőszöveteket. Kis szívópisztolyokkal feszesítjük a bőrt a kritikus elzsírosodott területeken, alkalmas a terhesség utáni stria csíkok kezelésére. Tipikusan lehetetlen terülek: toka, lovaglónadrág kezelésére is a legalkalmasabb.
Hogy zajlik a kezelés?
A készülék felszívja a bőrt a pisztolyba. A felfúvódott zsírsejtek ezáltal olyannyira megnyúlnak, hogy a sejtfalak könnyen átjárhatóvá válnak és több oxigén felvételére képesek. Ez fokozza a sejtégetést, a salakanyagok a nyirokrendszeren keresztül elszállítódnak.
 
Oxigénkezelés-energia amit egyszerűen belélegzünk
Az oxigén éltető erő számunkra. Ionizált aktív formában fokozza a zsírégetést, fitté és teljesítő képessé tesz.
Hogy működik a kezelés?
A levegő a készülék belsejében intenzív tisztításon megy keresztül, majd többszörösen energetizálódik. Ezt az aktív oxigént a sejtek közvetlenül képesek felvenni. Ezen a módon   az anyagcsere megkapja azt amire szüksége van:az aktív oxigén erejét. Mindez rendkívül kényelmesen történik: fel kell helyezni a maszkot, bekapcsolni a készüléket és már működik is.
 
Lipolyzis-finom árammal a jó alakért
 
A zsírok “szétaprózását” és lebontását lipolyzisnek nevezzük. Ez a folyamat normál módon enzimek segítségével történik. Az exakt módon szabályozható áram, vagy finom tűk, vagy elektródák segítségével alkalmazható. A gép további exkluzivitása az un. izoton program. Itt a mell, a has és a fenék tartós feszesítéséről van szó. Az öntapadó speciális elektródákat, egyszerűen a kezelendő felületre kell helyezni és beindítani a programot. A kezelési idő testrészenként 15 és 30 perc. Ez idő alatt a vendég kellemesen ellazulhat, mivel a munkát az áram önmaga elvégzi.


A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr632358598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...