Adventi meglepetés!

fullbeauty

Advent – már a szó ízlelgetése is a ragyogó fényeket, a készülődést, a színes vásári forgatagot, és mindenekelőtt a csillogó szemeket, a családi-baráti öleléseket, a szeretetteljes légkört idézi elénk. Az adventben az a jó, hogy hétről hétre, napról napra emlékeztet minket arra: közeleg az év legszebb ünnepe, a karácsony.

És ha odafigyelünk, az oda vezető út lehet épp olyan örömteli, mint maga az ünnep. Fontos, hogy a karácsonyi készülődést ne teherként éljük meg, inkább úgy, mint azt az időszakot, amikor minden nap a szeretteinkre gondolunk. Hiszen értük törjük a fejünket finom vacsoráról, díszítésről, ajándékokról, de még a takarításról is. Ne rohanjunk folyton, picit álljunk meg és hagyjunk magunknak, gyerekeinknek, környezetünknek időt a boldog pillanatok megélésére.

Sőt, teremtsük meg nap mint nap a nagyszerű perceket, amelyhez egy saját fényképes adventi naptárnál nincs jobb ötlet. Legyen szó a legkisebbekről, de akár a felnőttekről, valljuk be, egy falat a legfinomabb csokiból a legtöbbünknek igazán kellemes élményt nyújt.Éppen ezért választottam én is meglepetésnek a CEWE adventi naptárát, ami igazán nagy örömet okozott a család mindegyik lurkójának! A naptárakban kinder édességek, és Ferrero pralinék voltak! Szerintem a képek önmagukért beszélnek! 

banditak_3.jpg

 

banditak.jpg

 

A CEWE adventi naptárak persze ennél sokkal többet nyújtottak. Hisz a dobozt természetesen saját fényképekkel, üzenetekkel, grafikáinkkal láthattuk el, amelytől igazán személyes meglepetéssé váltak.

20171109_104316_resized_1.jpg

 

 A fali akasztóval ellátott naptár,  ünnepi dekorációként is tökéletesen megállja most a falon a helyét.

A szerkesztése pedig tényleg pofon egyszerű volt. Egyszóval: köszönjük a CEWE naptárt!

Természetesen számos karácsonyi meglepetést rendelhetsz még az oldalról, ami a fa alá kerülhet! Válogassatok bátran! 

http://cewe.hu/fenykepes-ajandektargy.html



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr2213472195

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...