Karácsonyi Kiehl's nyereményjáték!

fullbeauty

Ebben a karácsonyi szezonban egy lenyűgöző együttműködés született két amerikai ikonikus márka között– a Kiehl’s Since 1851, a 166 éves bőrápolási márka és Mickey Egér, a világ egyik legkedveltebb figurája között.Ez az együttműködés lehetőséget ad a bőrápolás szerelmeseinek különleges darabok megszerzésére – például a Kiehl’s ikonikus testápolóját a Crème de Corps-t, melyet teljes egészében Mickey Egér fog díszíteni.

A Kiehl’s x Mickey Egér ünnepi kollekció tartalmaz személyre szabható Mickey-s csomagokat, táskákat, ajándék dobozokat is. A Full Beauty és a Kiehl's közös nyereményjátékában nyerhettek:

- Kiehl's de  Créme de Corps Mickey Mouse testápoló/ 500 ml

kiehls_mickey.jpg

A kultikus testápolót extra száraz bőrre ajánljuk, hiszen béta karotin, és egyéb tápláló olajok tartalma miatt, a bőr szinte napok alatt puha és bársonyos lesz!

- Kiehl's de Créme de Corps Kate Morros Design/ 250 ml

Kate Moross, brit származású grafikus dizájner a dinamikus színhasználatáról és a grafikai megoldásairól ismert, mellyel teljesen új tervezési módszereket hozott létre. Az egyedi esztétikai megoldású zenei videók, textíliák, falfestmények és szerkesztőségi alkalmazások megalkotása mellett Kate olyan globális márkákkal dolgozott együtt, mint például a Converse, a Nike, az MTV és a Kiehl’s.

 

kiehls_kate_morros.jpg

- Calendula Herbal Extract Toner/ 250 ml 

kalendulas_tonik.jpg

 

A vásárlók kedvence, közel 50 éve. Gyengéd, alkoholmentes, körömvirág kivonatot, illetve körömvirág szirmokat tartalmaz. Azonnali hatást lehet vele elérni, mely puha, friss és felélénkült arcbőrt eredményezhet minden használat után. Normál/száraz, illetve normál/zsíros bőrűeknek ajánljuk.

Szóval, kedves Olvasóim, ezeket a csodás, limitált Kiehl's karácsonyi termékeket lehet megnyerni az első karácsonyi játékunkban! A játék feltétele: sokszor megosztani ezt a posztot és lájkolni az oldalunkat:https://www.facebook.com/fullbeautyblog.hu/?fref=ts Szerintünk,ez igazán könnyű, és egyszerű feladat, ilyen fantasztikus Kielh's test és arcápolókért! Kezdődjék a játék, kezdődjék a nyereményeső! Hajrááááá!

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr1213195252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Némedy Annamária 2017.11.06. 13:15:42

osztva,like,szuper nyeremény!

Olga Pásztor 2017.11.06. 13:24:11

Feltétlenül többször megosztom, szeretnék nyerni! :-)

Vivien Budai 2017.11.06. 21:06:14

Nagyon szeretem Mickeyt

Bódi Beáta 2017.11.07. 07:50:12

A barátnőmtől egyszer kaptam ajándékba egy Kiehl's testápolót,fantasztikus volt,imádtam,úgyhogy osztogatom!!!

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...