Hozd formába a bőröd az ünnepekre!

fullbeauty

 

Apró ráncok, pigmentfoltok, dehidratált bőr és az UV sugarak egyéb káros következményei… sajnos a legtöbbünknél nem múltak el nyomtalanul a nyári hónapok! Viszont, jó hír, hogy ősszel sokat tehetünk azért, hogy regeneráljuk és megújítsuk arcbőrünket! Hiszen nyakunkon az ünnepek!  Következzenek a legfontosabb tudnivalók, mellyel a hűvösebb évszakokban is ragyogó lehet bőrünk és még új erőre is kaphat

fs-dna-revital-serum00.jpg

 

Növényi őssejtekkel és peptidekkel a ráncok ellen! A legkorszerűbb hatóanyagok közé tartoznak a növényi őssejtek illetve a különféle kisméretű peptid molekulák, melyekhez hasonlók a bőrünkben is találhatók. A növényi őssejt kivonatok olyan faktorokat tartalmaznak, melyek a bőr folyamatos megújulásában szerepet játszó őssejtek működését támogatják. Ennek köszönhetően a bőr egy „fiatalosabb” működésre kapcsol. A peptidek pedig támogathatják a bőrben a kollagén és elasztin termelődését, melyek a rugalmasságért és tömörségért felelnek. Sajnos, már a 30-as éveinkben csökken ezek termelődése, mely a bőr lazább szerkezetéhez, megereszkedéséhez és a ráncok kialakulásához vezet. Tippem: Fytofontana Stem Cells őssejtes emulzió a ráncok feltöltésére.

fs-dna-revital-serum.jpg

Tudod mi az a TrioStem3 complex? Ez egy új innováció a kozmetológiában, mely humán őssejtaktivátort, a keserű narancs őssejtjeit és a svájci alma őssejt kivonatát tartalmazza. Ez a biotechonológiai őssejtkomplexum ötvözi mindazt a genetikai információt, amely a bőr teljeskörű megújításához szükséges: őssejtek aktiválása, sejtek közötti kommunikáció megerősítése és a bőr szerkezetének javítását szolgáló gének aktiválása.

A szérum regge veleml csodákat tett – pont úgy éreztem magam, mintha éppen a kozmetikus székéből szálltam volna ki -,a hajszálvékony ráncaim eltűntek, a mélyebb ráncaim –  mert iszonyú mély ráncokat tudok aludni a homlokomra – finomodtak és az ápolt, egészséges bőr érzete egész nap kitartott. Csak ajánlani tudom a termékcsalád minden tagját!

fytofontanastemcells2.jpg

 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr2813015372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kocsis Piroska 2017.10.31. 07:30:16

Én 59 éves vagyok, és érdeklődöm. Hogy otthon használatos krémet tudnak ajánlani nekem?
Vízhiányos a bőröm.
Köszönöm a válaszukat.
Üdv.Piroska

Mária Molnár 2017.11.01. 18:46:04

Én 62éves vagyok és érdekelne hogy otthon is tudom használni ezt a krémet .

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...