Tartsd meg a barnaságod!

fullbeauty

A  Photoderm Bronz Oralról-ról már írtam Nektek  Ez egy Bioderma étrendkiegészítő termék és arra szolgál, hogy bőrünket felkészítse a barnulásra, ami intenzív és egyenletes lesz tőle, és hosszan meg is tartja napbarnította színünket. Ez a guszta kis sárga kapszula segíti a melanin képződését és annak egyenletes elosztását a bőrben. Mivel hamarosan, sőt napok múlva, már villanak a fedetlen testrészeink, mielőbb ajánlom Nektek, hogy Ti is kezdjétek el szedni.

bioderma_photo_1_1.jpg

 

 

 

A Photoderm BRONZ Oral kapszula gazdag Omega-3 zsírsavakban, fontos vitaminokat és ásványi anyagokat is tartalmaz:

  • - Oral kapszulában megtalálható réz elősegíti az élettani bőrpigmentációt.
  • - A réz E-vitaminnal és C-vitaminnal kombinálva segíti a bőrsejteket az oxidatív stressz elleni védelemben.
  • - A réz és a C-vitamin segíti az immunrendszer normál működését.

Mikor vegyük be?

Napi egy kapszulát kell bevenni egy pohár vízzel reggel vagy délben, lehetőleg étkezés közben. Egy doboz 60 db kapszulát tartalmaz.

Ezt a fantasztikus Bioderma terméket, 3 szerencsés olvasónk most  meg isnyerheti, ha lájkolja a V8 Fitness Szentendre facebook oldalát: https://www.facebook.com/v8fitness/?fref=ts. Ez igazán semmiség, ezért a fantasztikus étrendkiegészítőért! Hajráááááá! Jó játékot! Csodás barnaságot!



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr8912710350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Évi Kassay 2017.08.02. 19:11:29

Köszönjük a játékot,csodás nyeremény ;-)

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...