Bőrvédelem by AVON

fullbeauty

 Itt a nyár és bőrünk nagy felülete védtelen... Főleg arcunk bőre a legérzékenyebb. Éppen ezért nagyon jó hír a bőrelszíneződéssel küzdők számára, hogy az AVON  Anew legújabb termékcsaládja, a lézeres eljárás ihlette hatékonysággal veszi fel a küzdelmet az arcbőrön jelentkező elszíneződésekkel szemben.

clinical_1.jpg

 

Az Anew Clinical termékcsaládjában található különleges DSX-7 technológiája a C-vitamin két, egymást kiegészítő formáját tartalmazza, így segít csökkenteni a bőr melanin termelését, javítani a bőr tónusát, illetve halványítani a pattanások nyomait, az esetleges öregségi és barna foltokat, valamint a bőrpír láthatóságát.

 

clinical_bortonusjavito_krem_4199_ft_2079_2.jpg

A krém és a szérum javítja a bőr tónusát és fellép az elszíneződések ellen, míg a szemkörnyékápoló a szem alatti sötét karikák eltüntetésében segít.

clinical_bortonusjavito_szerum_5199_ft_6458_4.jpg

clinical_szemkornyekapolo_sotet_karikak_ellen_3499_ft_1900_0.jpg

Ajánlott fogyasztói árak:

  • Anew Clinical bőrtónusjavító krém: 4 199 Ft
  • Anew Clinical szemkörnyékápoló sötét karikák ellen: 3 499 Ft
  • Anew Clinical bőrtónusjavító szérum: 5 199 Ft


A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr2012677277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...