Gyümölcsös nyár

fullbeauty

 

Sok-sok újdonságot találhatsz most a Marionnaud polcain. A sajtóeseményen én már találkoztam velük, de már Ti is megillatolhatjátok őket!  Hallottatok már a MADES márkáról? A TONES névre hallgató termékeik ínycsiklandó, gyümölcsös, nagyon illatos, nagyon nyári termékek! Ajakbalzsamok, testpermetek, tusfürdők...Minden ami most nyáron feltétlenül kell, és üdítően friss illatú!

mari_kep.jpg

És hogy Ti is élvezzétek a nyár gyümölcseinek ízét, kisorsolunk  Olvasóink között 3 új terméket a Mades Cosmetics termékek közül! Nem kell mást tennetek, mint lájkolni a Full Beauty https://www.facebook.com/fullbeautyblog.hu/?fref=ts oldalát, és a posztot sokszor megosztani! Jó játékot, és nagy szerencsét Nektek! Hajrááááá!



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr9412666327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...