Mozogj, Suhanj, Jótékonykodj!

fullbeauty

Gyere és mozogj Magyarország első integrált edzőtermében, a SUHANJ! Fitnessben július 15-i nyílt napunkon, és gyűjtsd az aktív perceket a D24-gyel a SUHANJ! Alapítványnak! Pilates, fittball, kranking, spinning órák és szabad edzési lehetőség várnak. A nyílt napon a részvétel ingyenes, és mindenkit megajándékozunk egy D24-gyel! Ráadásul kiemelt vendégeinkkel is találkozhatsz.

d24_suhanj_nyiltnap_cover_v3_07_07.png

 

Ezen a napon minden egyes edzéssel töltött pillanat hozzájárul ahhoz, hogy a D24 támogatásával megvásárlásra kerüljön egy olyan erősítőgép, amelyet fogyatékkal élők és épek egyaránt tudnak használni. Így nemcsak egy kellemes sportélményben lesz részed, hanem részvételeddel hozzájárulsza jótékonysági akció sikeréhez is. Részletes program és az órákra való bejelentkezési információ:

https://www.facebook.com/events/1922166194738993/?active_tab=about

Időpont: 2017. július 15., 9:00-18:00

Helyszín: Suhanj Fitness, 1136, Budapest, Tátra u. 6.



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr9512661175

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...