Megérkezett a FOREO Magyarországra!

fullbeauty

Örülhetnek a szépségápolás, és a precíz bőrápolás rajongói, mert megérkezett hozzánk is a praktikus szépségápolási eszközökre szakosodott svéd FOREO, amit egy szakértőkből álló agytröszt alapított, hogy okos professzionális módszereket kifejlesztve, feladják a leckét a szépségiparnak.

LUNA bőrápoló, és az ISSA szájápolási családjukkal, világszerte több mint 70 szépségápolási, és technológiai díjat nyertek már meg, sorra hódítják meg a világot, most épp Magyarország van soron...Remélem tetszeni fog Nektek is!

luna2-skincare-0.jpg

Mi a LUNA bőrápolási család titka?

- A T-Sonic( bőrbe ható hangfrekvencális) pulzálás, azaz a lágy szilikonok pontokból álló kefefelületen keresztül eljut a bőr mélyebb rétegeibe a kíméletes arctisztítód.

- A LUNA rendkívül higénikus, és minden olyan arctisztítóval használható, ami nem érdes, vagy nem szemcsés állagú. (mondjuk krémes, zselés állagú)

- A Luna 100%-osan vízálló! 300 használatra van pozicionálva, és 10 év minőségi garancia biztosított, illetve nem kell benne kefefejet cserélned.

LUNA 2: 2 perces használatával sugárzóan üde, friss arcbőrt varázsol. Különlegessége, hogy csökkenti a ráncokat, és az öregedés első jeleit, úgymond anti-aging, fiatalító hatással is bír. 12-es sebességgel kényelmesen és hatékonyan használható, naponta 2x: reggel és este. 4 féle színben, és 4 féle bőrtípusra készült: az érzékeny, a zsíros a kevert és az érzény bőrűeknek. Dizájn, praktikum, és precizitás. Ez a 3 szó jutott eszembe, mikor megkaptam a Douglastól a rózsaszín kis "csodát" , aminek hatékonyságáról hamarosan beszámolok Nektek.

 

luna2-pp-productimage-front-normal_425x523.png

LUNA 2 mini: mély, mégis hatékony tisztítás. Mindennapos használata olyan mint egy arckezelés. Kitisztítja a pórusokat, megszabadít a pattanásokat okozó szenneződésektől. 5 színben kapható, a fekete természetesen a pasiknak készült!

lunamini2-pp-lifestyle2ndblockimage_648_535_0.png

 

Ezek a FOREO termékek kizárólagosan a Douglas üzletekben és a douglasshop.hu oldalon kaphatóak.

lunamini2-pp-lifestyleblockimage_648_535_0.png



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr212619581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...