Lásd kékben a világot!

fullbeauty

Az én kedvenc sminktermékem az idén nyáron eddig: az IsaDora Grand Volume Lash Styler új Lash  Color szempillaspirálja. Rendkívül trendi, rendkívül intenzív, és igazán szemetvonzó tekintetet varázsol...Telitálat nyárra!

xenia_bluebliss_18873_lr_rgb.jpg

 

Mi a titok? Természetesen a csodás két kék árnyalat: a Blue Bliss, és az Aquatic. Minden fesztiválozni induló hölgynek kötelező termék kell, hogy legyen a neszeszerében...Ezzel persze nem azt akaermészetesen passzolnak rtam mondani, hogy a városi forgalomban, nem rebegtethetjük a pilláinkat kékben! Használhatjuk az alsó és a felső szempillasoron egyaránt. Attól függ, milyen hatást akarunk vele elérni. De ha csak a szempillák végét festjük be ezekre a csodás árnyalatokra, akkor sem marad el a hatás. Természetesen, a klasszikus fekete is továbbra is gyönyönyörű pillákat varázsol, ha nem szeretnéd a kék árnyalatot...

 

isadora-summer-2017-blue-bliss-collection-3.jpg

 

6900.-

De itt még nem érhet véget a történet..., hisz a csodás spirál mellé, szemceruzáknak is kell tartozni. A Perfect Contour Kajal, 2 új csodás színnel debütált a nyárra. A ceruzák természetesen, tökéletesen passzolnak a kék árnyalatú szempillaspirálhoz...

 

isadora-summer-2017-blue-bliss-collection-2.jpg

 

4100.-

A ceruzák könnyen fevihetőek, és szinte siklanak a szemhéjunkon. Gazdagon pigmentáltak, 14 órás tartósságot biztosítanak, és persze vízállóak. Az őrült hőség nem fogott ki rajta, amikor felraktam. A kollekció új színei: a 37-es Blue Bliss, és a 38-as Aquatic. Az IsaDora termékek: illatanyagmentesek, és klínikailag teszteltek. Kizárólagos forgalmazójuk a Douglas, ott keresd ezeket a csodás újdonságokat!

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr3812618771

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...