Kalendulás szirmokat az arcnak!

fullbeauty

Beköszöntött a hőség, a nyár, a napozás időszaka. Imádjuk, hogy barnák vagyunk, jó a kedvünk, és persze tudjuk, hogy sok-sok folyadékot kell innunk, hogy bőrünk ne legyen dehidratált! Este mégis gyakran érezhetjük, hogy arcunknak még szüksége lenne egy kis kényeztetésre... Ami nekem napozás után bevált, az a  Kiehl's Calendula & Aloe Soothing Hydration Masque-ja. Ez a guszta kis maszk hidratál, nyugtat, és kényeztet. Öszetevői, már nevéből is kiderül: aloe vera, körömvirág kivonat. Hagyd, hogy 5 percig az arcodon legyen,utána mosd le langyos vízzel, és bőröd ragyogóan selymes, és hidratált lesz!

 

khl4592-2_1.jpg

Ezt a csoda maszkot, heti 2-3 alkalommal ajánljom használni. Textúráját tekintve egy könnyű gélmaszk, ami természetesen revtalizáló hatással is bír. A maszk különlegessége: hogy a maszk összetevőjét alkotó körömvirágszirmokat kézzel válogatják ki. Minden bőrtípusra ajánlott! Próbáljátok ki Ti is, garantáltan nem csalódtok  benne!



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr112614615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...