Ami a lézeres szőrtelenítés mellett szól...

fullbeauty

Minden nő utálja a testén lévő szőrszálakat. Ha szeretnél végleg megszabadulni a szőrtelenítés problémájától, válaszd a végleges lézeres szőrtelenítést. Nézzük meg, milyen előnyökkel jár ez a módszer!

Biztonságos:

A Budapest Plasztikai Intézetben a kezeléssorozatot szakértői konzultáció előzi meg, és lehetőséged van próbalövésre, így azonnal ki is próbálhatod milyen érzés és mennyire hatékony az eljárás. A lézeres szőrtelenítést több éves tapasztalattal rendelkező, szakképzett nővérek végzik az Intézetben.

Világvezető, FDA engedélyezett technológia:

A Lumenis LightSheer DUET diódalézer az Amerikai Egyesült Államok legtöbbet használt, csúcsminőségű lézertechnológiája, amely garancia a végleges megoldásra.

Szinte minden bőr- és szőrtípusra alkalmazható:

A Lumenis LightSheer technológia végleges megoldást nyújt a világos és sötét szőr eltávolítására egyaránt, még a kényes területeken is. Sajnos az ősz szőrszálak és a szőke, pihés szálak esetében a melanin (festékanyag) hiánya miatt nem alkalmazható a lézeres kezelés.

 

 

szor_1.png

Kíméletes a bőrhöz:

A lézeres szőrtelenítés egyik előnye, hogy kíméletes a bőrhöz, csak a szőrtüszőkre hat, és nem vált ki allergiás reakciókat. Sőt, a lézer gyulladáscsökkentő hatású és normalizálja a faggyúmirigyek működését, összehúzza a pórusokat.

Végleges eredmény:

A lézeres szőrtelenítés során a diódalézer rendkívül magas hullámhosszon és célzottan juttatja a lézerfényt a kezelendő felületre, ami a szőrszálak festékanyagában, a melaninban nyelődik el, majd a szőrtüszőben hővé alakul és kiégeti, roncsolja a szőrtüszőben lévő mátrixsejteket. Az elpusztított szőrtüszőből nem nő többé sötét, erős szőr. A szőrnövekedés fázisainak megfelelően 5-6 alkalom szükséges a teljes, aktív szőrzet kezeléséhez és a végleges szőrtelenséghez.

Bizonyítottan nem nő szőr a kezelt szőrtüszőkből:

A tapasztalatok alapján a lézeres szőrtelenítés során már 2-3 alkalom után 60%-os a szőr ritkulása. Minél több energiát juttatunk le a szőrtüszőkhöz, annál eredményesebb és tartósabb lesz az eredmény. A LightSheer Diódalézer 800 nm mélységbe jut le a bőrbe, ezért hatása biztos, az egyszer elpusztított szőrtüszőkből a károsodás miatt már nem nő sötét, pigmentált szőr.

Precíz és gyors:

A bőr- és szőrtípus alapján egyénre szabhatók a beállítások, a speciálisan beállított hullámhossz (800 nm) mélyen a bőrbe hatolva fejti ki hatását, pont a szőrtüszők mélységében. A lézeres kezelés a kezelt területtől függően kb. 20-70 percet vesz igénybe, akár ebédidőben is elvégezhető.

Természetes eljárás, nincsenek mellékhatások:

A lézeres szőrtelenítés után folytatni tudod egyből a megszokott napi tevékenységed, nem marad nyoma a kezelésnek, estleg enyhe bőrpír jelentkezhet, ami másnapra magától elmúlik. A lézeres szőrtelenítés utáni 7-10 napban az elhalt szőrszálak maguktól kihullnak.

Fájdalommentes:

A kezelés közben csupán enyhe melegség érezhető, a kezelés fájdalommal, kényelmetlenséggel nem jár.

Kényelmes és költséghatékony:

A lézeres szőrtelenítés során tapasztalni fogod az egyre ritkuló szőrmennyiséget, a 3. alkalom után már jelentős a szőrveszteség. A szőrtüsző gyulladások és benövések csökkennek, a kinőtt szálak gyengébbek lesznek. A kezeléssorozat végén nem kell többet borotvára, gyantára költened, többé nem kell a szőrszálakkal foglalkoznod.

Ha meggyőzött téged is a végleges megoldás, ne késlekedj, foglalj időpontot még ma a Budapest Plasztikai Intézetbe próbakezelésre, ne hagyd ki a csomagajánlatokat sem, hiszen most akár 50% kedvezménnyel szőrtelen lehetsz!



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr5212604679

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...