2017-es fürdőruhadivat by Calzedonia

fullbeauty

Nem a megszokott módon, nem csak egyetlen helyről merített ihletet a Calzedonia az idén. Legfőképp az egzotikus vidékek, a messzi tájak részletei és színei: Afrikáé, Mexikóé és Japáné érvényesülnek a fürdőruhák anyagain.
Színpompás részletek: gyöngy,rátétek és flitterek díszítik az idei modellek egy részét.

calzedonia_swimwear_2017_collection1.jpg

 

 

riv.jpg

calzedonia_swimwear_2017_collection3.jpg

 

A Calzedonia tiszteleg Rio de Janeiro előtt – retró stílusban értelmezi újra a virágmotívumokat. Színes és mintás vintage stílusú bikinik formájában, a nyolcvanas évek oly trendi stílusában, amit én személy szerint imádtam!

 

copa.jpg
Ezenkívül a  Calzedonia az olasz Riviérától ihletve megidézi az 1960-as évek La Dolce Vita szellemét is: a kávézókkal szegélyezett strandok és az utcai lovaskocsik világát. Nyomatok és jacquard szövésű anyagok piros, fehér és ikonikus kék árnyalatban, amelyek még csábítóbbá teszik az egyes darabokat. Egyszóval, panaszra nem lehet okunk...Mindenki megtalálja a saját stílusát.

calzedonia_swimwear_2017_collection6.jpg



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr8612519863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...