Az IsaDora már a nyárra készül...

fullbeauty

Fantasztikus sajtóeseményen vettünk részt csütörtökön, ahol az egyik kedvenc márkám, az IsaDora nyári újdonságait vehettük alaposan szemügyre! Azt máris leszögezhetjük, hogy a nyár erőteljesen bronzos, csillogó hatású lesz...isadora_bronzos_nyar.jpg

Az egyik kedvenc újdonságom, a Nourishing Lip Oil lesz, amit eddig csak színtelen árnyalatban élvezhettünk, ezek a nagyszerű ajakápolót, most viszont színezett válozatban is elérhetőek lesznek, áttetszően fénylő csillogást varázsolva az ajakra. Igazi nyári must- have termékek! Ott a helye a nyári neszeszerben! Ápoló olajokkal dúsított, hidratáló hatású, balzsamos ápolók. A friss rozmaring, vanília, és a lime illatával. Íme a csodás árnyalatok!

00 - Clear

70 - Rose

71 - Pink Berry

72 - Mandarin

73 - Coral 3700.-lesz az ára!

A másik újdonság a csillogó bőrért van nyárra: Strobing Fluid Highlighter: csodásan új bronz árnyalatban! Áttetsző, lágy fókusz hatással bír, és önmagában vagy akár az alapozóval keverve is használhatjuk! Gyönyörőű színe lesz a bőrödnek!

8200.-

A tavaly is nagy népszerűségnek örvendő Bronzing Shimmmer Oil száraz olaj idén is nagy kedvencem lesz!

9200.-

A Wonder Nail körömlakkok két új színnel bővülnek: az 556 Rose Gold-al, ami az idei sláger szín, és az  557-es Gold Glow-val!

3300.-

isadora_bronzos_nyar_2.jpg

 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr1012448341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...