Intimacy nyereményjáték!

fullbeauty

Mint már előző posztomban említettem, a tavasz illatújdonsága, egy igazán nőies, púderes és citrusos illatkompozíció. Az Intimacy a magukkal harmóniában élő nők illata...Az összetevők között megtalálhatjuk a vanilíát, pézsmát, tonkababot, mandarint, citromot, rózsát és a liliomot is. Különlegességét tovább fokozza  csábító neve,és letisztult formája.

 

 inimacy_kicsi.png

 

Van egy jó hírem Számtokra! Ebből a csodátos parfümből, a Marionnaud felajánlott  húsvéti nyereményként kettőt is, 2 lelkes olvasónknak.. A játék feltétele, kommentben írd meg a parfüm legalább 2 illatösszetevőjét, a posztot természetesen mindenki ossza meg sok- sok barátjával, ismerősével! Az egyik illatot egy férfi olvasónk fogja nyerni, így ha még a párotok nem Full Beauty rajongó, épp itt az ideje, hogy csatlakozzon hozzánk:https://www.facebook.com/fullbeautyblog.hu/?fref=ts!

intimacy.png

Kellemes Húsvéti Ünnepeket kíván Nektek a Full Beauty, és fantasztikusan jó játékot! Hajrááááá!

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr3812426649

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...