Maradjon fiatalos a tekinteted!

fullbeauty

Minden ember életében, sajnos eljön az az idő, mikor már nem olyan feszes a szemhéja, mint mondjuk, 10 évvel ezelőtt. Ezzel főleg a nők foglalkoznak sokat, mivel a szemhéj sminkelése egyre nehezebb lesz, és a csillogó, vagy a glitteretes palettákat, már a sminkesek sem ajánlják a szemhéjra. Mi az oka? A lógó szemhéj ráncaiba beleragad, és ez nem túl előnyös, sőt kifejezetten öregíti a tekintetet. A másik ok, hogy a szem a nők egyik legfontosabb csábító eszköze. Egy lógó szemhéjjal nehéz hódítani. A redők pedig már a korunkra is egyértelműen utalhatnak... Amit valaki bevall, és valaki kényesen ügyel rá, hogy ne derüljön ki. A szemhéj lógását okozhatja tehát az idő múlása is, de például lehetnek genetikai okai is. Akár ez, akár az idő múlása, mindkét esetben van megoldás! Ez az esztétikai probléma, szinte mindenkit zavar, legyen férfi vagy nő, mivel egy rendkívül fáradt karaktert ad az arcnak, és a szem, a tekintet szinte mogorvává is válhat.

 szemhejplasztika.jpg

Ami még nagyon zavaró, és sokan szenvednek tőle, hogy a szemhéjak bőre alatt zsírtáskák alakulnak ki és ezek reggel, felkelést követően duzzadtak, szinte ödémásak lehetnek. Ekkor szokták a nők a jeges, vagy uborkás pakolásokat bevetni, ami azonban csak ideig óráig nyújt megoldást. A végső megoldás: a szemhéjplasztika. A szemhéjplasztika során eredményesen korrigálható a megereszkedett bőr, és el lehet felejteni a duzzadt szemű reggeleket is, ami az önbecsülésünket alaposan aláássa.

szemhejplasztika_2.jpg

 

A műtét során a felső és/vagy alsó szemhéj laza, ráncos bőrének kimetszésére, a táskásodást okozó zsírszövet eltávolítására és a szem körüli izomzat feszességének helyreállítására kerül sor. A szemhéjplasztika helyi érzéstelenítésben történik, de külön kérésre altatásban is elvégezhető. A szemhéjplasztikai műtét időtartama a korrekció típusától függően fél-egy óra.

Az érzéstelenítésnek köszönhetően, a műtét fájdalommentes. Eltérő egyéni érzékenység esetén minimális diszkomfort érzés felléphet, extrém esetben minimális fájdalom is, de ez nem jellemző.

Fiatalabb korban a kötőszövet rugalmasabb, a műtét eredménye tovább tart. Idősebb korban a kötőszövet annyira elveszti/elvesztheti rugalmasságát, hogy a maximálisan eltávolítható bőrmennyiség kivágása ellenére is, a műtét előtti kiinduló állapot relatíve hamar visszatér. Ebben az esetben egy második műtéttel lehet biztosítani a kívánt tartós eredményt. A szemhéjplasztika nem váltható ki botox kezeléssel, de kiegészítésként alkalmazható.

A csak a Botox kezelésre való támaszkodás azonban elégtelen eredményhez vezethet. A szem körüli ráncok kizárólagos Botox kezelése túlnyomó részt azokban az esetekben végezhető ugyanis, amikor a kialakult bőrfelesleg még nem jelentős. Tehát időben mindenképpen a szemhéjplasztikai beavatkozás előtt állhat.

A szemhéjplasztika ugyanakkor tartósabb eredményt ad, nagyobb fokú elváltozás esetén alkalmazandó. Ha megfelelő szaktudással rendelkező orvos végzi, kevésbé kockázatos és megterhelő beavatkozás.

A szemhéjplasztikai műtét és Botox kezelés viszont tökéletesen kiegészíti egymást, növelve a végeredmény látványosságát!

A műtétet követő első 12 órában a szem körüli régió hűtése ajánlott. Ezt egy tiszta gézlapba, zsebkendőbe csomagolt hűtött jégzselé tasakkal érhetjük el. Fontos, hogy a műtéti területet varratszedésig víz ne érje. Arcmosás a varratszedés utáni napon lehetséges először. A műtét utáni napokban, lehetőleg úgyszintén varratszedésig, kerülni kell a fizikai megterheléseket, lehajolni, emelni tilos. 1 héttel a műtét után, ha nagyon muszáj, alapozás, sminkelés megengedett. Ameddig a hegek pirossága el nem múlik, kerülni kel a közvetlen napsütést, napozást, szoláriumozást, szaunát.

Ha Te is úgy döntesz, hogy megkeseríti életed a szomorú, mély tekintet, és a smink sem segít már,  a Full Beauty a Budapest Plasztikai Intézetet ajánlja, a probléma orvosolására, ahol garantáltan fiatalosabbá varázsolják tekinteted.



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr8812365619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...