Intim téma, de beszélni kell róla...

fullbeauty

Nem is gondolnánk, milyen sok nőnek okoz gátlásokat intim területeinek külleme vagy milyen sokak számára jelentenek frusztrációt a szüléssel vagy korral járó kellemetlen változások.Kényes téma, sőt szinte tabutéma a női intim testrészekhez való viszonyunk és a változásaikkal járó testi-lelki következmények. Pedig életünk során a változás törvényszerű, elkerülhetetlen. A kisajak nagyobbodásnak többnyire semmilyen különleges oka nincs, egyszerűen testi adottság. Más esetben szülés után, vagy nagyobb testsúlyváltozás után jelentkezik hangsúlyosabban a probléma. Ám sem ezekbe, sem a genetikai adottságokba nem kell ma már belenyugodnunk, hogyha gátlásokat,kényelmetlenséget okoznak. A túlérő kisajkakra, a szeméremajkak aszimmetriájára, túlzott méretére, ahogyan a hüvely tágasságára, szárazságára is van megoldás! Intimplasztikával, szeméremplasztikával vagy szikét nem igénylő, non-invazív lézeres kezelésekkel az intim területek kívül-belül megfiatalíthatók. Csak néhány kezelés a Lotus Gynolaserrel és a hüvely visszanyeri fiatalos rugalmasságát, a szárazság tünetei jelentősen enyhíthetőek és a kisajkak megjelenésében is javulásérhető el.

intim_tema.png

A Lotus GynoLaser fájdalommentes megoldás a hüvelyfal lazaságának és szárazságának, ezáltal acsökkenő libidónak a kezelésében is. A GynoLaser a hüvelyfalat több rétegben kezeli frakcionáltlézerfénnyel a kollagén termelés fokozására ösztönözve a kötőszövetet. Más hüvelymegfiatalító lézeres berendezésekkel szemben a Lotus GynoLaser egy beépített automataszabályozórendszer segítségével automatikus állítja a lézerfejet, így az orvosnak nem kell mozgatnia,többször ki- és behelyeznie a kezelőfejet, ezáltal a kezelés sokkal kényelmesebb, komfortosabb apáciens számára. A Royal Clinics orvos-esztétikai központ pácienseinek tapasztalatai azt mutatják,hogy a mindössze 20 percig tartó kezelés nem jár fájdalommal, csupán kis kényelmetlenségetokozhat a kezelőfej melegsége. A maximális eredményhez 3 kezelés elvégzése javasolt 4 hetes gyakorisággal.

Amennyiben a kisajkak szárnyszerű megnagyobbodása esztétikailag vagy funkcionálisan (példáulsportolás közben) zavaró, helyi érzéstelenítésben történő ambuláns beavatkozással orvosolható aprobléma. A beavatkozás előkészítéssel együtt sem hosszabb 2 óránál. Mivel felszívódó varratokkaldolgoznak, a varratok eltávolítására nincs szükség. A gyógyulási idő 2-3 hét, a kisajkak teljesrendeződése küllem és érzékenység szempontjából 2-3 hónapot vesz igénybe. A műtét nem okozváltozást a terület érzékenységében, a megnövekedett önbizalom többnyire a szexuális élet javulását eredményezi. Bővebb információ: www.royalclinics.hu



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr5612351603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...