Perla - lehet a jövő arcápolója?

fullbeauty

Pár hete találkoztam, ezzel a fantasztikus arcápoló termékkel, ami egyszerre arctisztításra, sminklemosásra, bőrápolásra, és hidratálásra is alkalmas. Hihetetlen ugye, de igaz. Már egy hete minden este használom, nagy elégedettséggel.

perla_6.png

Gyors és nagyon praktikus, tipikusan a mai rohanó nőknek lett kitalálva, hiszen egy lépésben eltávolítható vele a smink, miközben tisztít, táplál, és utána pedig hidratál is. Száraz és zsíros bőrűeknek is ajánlott, (nekem nagyon száraz a bőröm) ez az organikus olajokból és terápiás illóolajokból álló arcápoló. Csökkenti a gyulladásokat, összehúzza a pórusokat, kiegyenlítődik vele a faggyútermelés, és feltöltöltődik a bőr értékes tápanyagokkal. Először én is úgy gondoltam, hogy ennyi mindent nem tudhat egy arctisztító, de rászolgált a bizalmamra. Már az első alkalom után éreztem, hogy bőröm hihetetlenül puha és makulátlanul tiszta lett. Attól egyedi a termék mivel az olaj az olajban oldódik, így képes magához vonzani, feloldani az arcbőrön felgyülemlett faggyút, sminket és egyéb szennyeződésket.

Akkor ajánlom Neked...

Ha zsíros a bőröd, és szeretnéd végre megszüntetni a pattanásaida.

Ha száraz a bőröd és boldog lennél, ha megszűnne a hámlás.

Ha csodás a bőröd, de szeretnél végre natúr, organikus és tiszta kozmetikumot használni.

Ha folyton sminkelsz, és félsz, hogy tönkremegy a bőröd.

Ha sminkedet, szemfestékedet a lehető legkíméletesebben és leghatékonyabban szeretnéd eltávolítani.

Ha megőrülsz az esti/reggeli rituáléktól, és egyszerűen szeretnél hidratált arcbőrt.

Ha nincs időd magadra a munka, a háztartás és a gyerek mellett, de vágysz a puha, hidratált bőrre.

perla_1.png

Ha meggyőztelek Titeket, és van kedvetek Nektek is kipróbálni és megnyerni ezt a csodás csomagolású arcápolót, akkor nincs mást tenni,  mint a Perla FB oldalát (https://www.facebook.com/perlaorganicskincare/?fref=ts) lájkolni és ezt a posztot sokszor megosztani. Ez a Full Beauty első nőnapi meglepetése! 3 szerencsés nyertesünk is lesz, és garantáljuk, hogy nőnapon már este a nyertesek használhatják ezt a többfunkciós arctisztítót! Sok szerencsét, és nagyon élvezetes játékot kívánunk! Az összetevőkről, az alkotókról, véleményekről, pedig itt informálódhattok:

http://perlaskincare.com/

 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr512305543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.


süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...