Legyen ápolt a szemöldököd is!

fullbeauty

Napjainkban a tökéletes sminkhez már a szemöldök ápoltsága is hozzátartozik! Ezt láthatod a kifutókon, az instagramon, a szelfiken!

Ezt felismerve a  Max Factor  megalkotta a Natural Brow Styler szemöldökfixáló zselét, mely lehetőséget biztosít a nőknek, hogy egy lépésben tegyenek szert hangsúlyos és formázott szemöldökre. Az ápolt, tökéletesre formázott szemöldök a sminknek keretet biztosít, a természetes összhatás pedig hozzájárul a nő magabiztosságához. Ez az átlátszó formula minden szemöldök színhez passzol, száradást követően észrevétlenül helyén tartja a szemöldökszálakat. Egy fantasztikus termék, minden nap használom!

brow.jpg

 

Miért jó?

Az új formula technológiája olyan waxokból készült, amelyek minden egyes szálat lefednek, csakúgy mint egy spirál – csak szín nélkül. Szóval ezzel a szemöldökfésű kombinációval a szálak átfésülhetőek lesznek, annak érdekében, hogy elkészíthessük a kívánt a formát a szemöldökünk természetes megjelenéséért. Az eredmény az, hogy szemöldökök formázottak lesznek és a helyükön maradnak egy ápolt szemöldök látványáért. A formula minden szemöldök színhez passzol és nem hagy nyomot a felvitel után. Nem kellenek kefék, ceruzák, porok, a vágyott szemöldök megalkotásához!

Egyszóval: szemöldök egy lépésben. Szegd meg a szabályokat az ÚJ Max Factor Natural Brow Styler szemöldökfixáló zselével! Hidd el nem fogod megbánni!

2899.-

Elérhető a Max Factor álvánnyal rendelkező üzletekben!



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr2212304551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...