Tanity, Te halottál már róla?

fullbeauty

Egy egészséges és azonnali módja a nyári barnaságot idéző gyönyörű és természetes barna bőrnek...Így elsőre dióhéjban!

Bővebben...

Egy szakember által végzett igen gyors (kb. 10 perces) természetes barnító eljárás. A Norvell cég termékpalettáján mindenki megtalálja a saját bőrszínéhez és szépségéhez megfelelő barnasági fokozatot. Lehetsz az „egyenes a tengerpartról érkezett” Venetian barna, vagy akár a testépítők és versenytáncosok által preferált Black OUT barna.

tanity.jpg

Miért egészséges? Mert az...

Egyrészt, mert a barnítás előtt, alatt és után használt és ajánlott kozmetikumaink mind:

  • parabénmentesek (azaz nem tartalmaznak baktérium-, gomba-, vírusölő tartósítószereket),
  • csomagolásaik ftalátmentesek (azaz nem oldódnak ki a termékbe - a PVC csomagolásból származó ftalátok)
  • gluténmentesek,
  • és állatokon nem tesztelt termékek.

Másrészt, mert UV-mentes, azaz nem károsítja a bőrödet, és mert egy speciális cukor származék (a DHA-Dihydroxyactone) lép kémiai reakcióba a bőröd felső hámrétegében található aminosavakkal és így alakul ki a természetes nyári barnaságot idéző gyönyörű barna bőr. Hasonló folyamat játszódik le, amikor egy almát kettévágunk és kint hagyjuk a levegőn: egy idő után teljesen bebarnul a vágott felülete.

tanity_4.jpg

A folyamat óriási előnye, hogy a kívánt barna bőr elérése teljesen biztonságos, mert a bőrt nem érik káros UVA vagy UVB sugarak.

Az oldat bőrfelületre juttatását követően a barna szín azonnal látható, míg a DHA általi barnaság 24 óra alatt teljesen kialakul. Az eredmény pedig egy gyönyörű és természetes barna bőr.  Az elért szín teljes mértékben vízálló és általában 7-10 napig tart a bőr hidratáltságától és az előkezelésétől függően. A bőr csupán 4-5 nap után, az elhalt hámsejtek leválását követően kezd el fokozatosan fakulni.

Kinek ajánljuk?

  • Akiknek fontos az egészséges és biztonságos barnulás.
  • Akiknek érzékeny a bőrük, szeplősek, vagy valamilyen bőrbetegségük van.
  • Akik életük valamilyen emlékezetes nagy eseményre, alkalmára készülnek. (esküvő, szalagavató bál, ballagás, bálok stb.)
  • Akiknek hivatásuk miatt szeretnének bronzbarna bőrt (versenytáncosok, testépítők és aerobic versenyzők stb.
  • Természetesen pasiknak is...

tanity_5.jpg

Én mindenképpen kipróbálom, és személyes tapasztalatokkal, beszámolóval jelentkezem! De ha Te már ismered, szíveen fogadjuk véleményed.

 https://www.facebook.com/tanity.hu/?fref=ts

www.tanity.hu

 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr8312282681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...