Mark az új márka...

fullbeauty

 

avon-mark-mood.jpg

Az Avon új márkával jelentkezett idén, amit egy fantasztikus sajtótájékoztatón tudtunk meg! A mark. névvel jelzett termékek segítségével biztosan kitűnünk majd a tömegből: hiszen képviseli mindazt, amit egy modern, trendi, belevaló , trendi nő képvisel – merész, bohém, színpompás árnyalatok, extravagáns sminkek, élénk rúzsok és csábító pillák. A márkához már jól ismert, népszerű termékek egy része is csatlakozik, amelyek új, extravagáns külsőt kapnak, ezen felül pedig hónapról-hónapra további izgalmas sminkújdonságokkal bővül a Mark színes kínálata.

mark_2.jpg

A márka első fantasztikus újdonsága a mark. Spectralash szempillaspirál, melynek különlegessége, hogy egy szempillaspirálon belül három dúsító fokozat közül választhatunk. Ehhez csupán a megfelelő számú fokozathoz kell tekernünk a tubust attól függően, hogy dús, dúsabb vagy szuperdús hatást szeretnénk elérni. A hármas fokozattal szempilláink akár nyolcszor dúsabbnak tűnhetek, emellett nem pereg, nem csomósodik, és nem maszatolódik, így sminkünk végig makulátlan marad.

mark-spectralash-szempillaspiral-2099-ft-0455-6-2-1024x411.jpg



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr5512272257

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...