Virágos tavasz by ARTDECO

fullbeauty

blossom_6.jpg

 

Az ARTDECO legújabb, Hypnotic Blossom kollekcióját a tavaszi virágzás kezdete, a hortenziák és dáliák édes illata inspirálta. A szezon élénkebb divatszínei a merész korall, a tündöklő rózsaszín és a csábító piros mellett olyan üde, tavaszi megjelenést kölcsönző természetes árnyalatok is jelen vannak, mint a barack, a bézs, az égszínkék és a rozé. Az ARTDECO tavaszi-nyári kollekciójának egésze tiszta életörömöt és csodálatos könnyedséget sugároz.

 

blossom2.jpg

 

Az én kedvenceim a családból a Mat Lip Powder párnás ajakpúder stiftek. El is mesélem Nektek miért… A por állagú pigmentek gondoskodnak a hosszantartó és vízálló hatásról. A kupakban található színezett púder könnyen rátapad a kúp alakú applikátorra, amikor lecsavarjuk a ceruza tetejét. Kőolaj- és parabén-mentesek. Mandula olaj tartalmuk miatt nem szárítanak, a cserepes ajkakat simává és rugalmassá varázsolják a krémes formulának köszönhetően. Hat elképesztően intenzív színben kaphatóak majd: No.10 ‘hypnotic red’ igéző piros és a No.30 ‘vibrant pink’ színektől a vörös szőnyegen érezhetjük magunkat. A No.25 ‘lovely blossom’ árnyalat, minden hölgynek ideális választás, a No.35 ‘hibiscus bloom’ mély bordó színnel az ajkak figyelemfelkeltővé válnak. A No.15 ’mango mania’ és a No.20 ’spring day’ színek üdeséget árasztanak.

blossom.jpg

Ajánlott fogyasztói ár: 4 790 Ft

 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr9812268674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...