Love is in the air...

fullbeauty

A levegőben és már a Lush üzleteibe is megérkeztek a szerelem illatai. Egy szippantás ezekből a termékekbők, és biztosan szerelmes leszel, de legalábbis nagy örömet szerzel vele valakinek!

lush_love.jpg

A Cupid fürdőbomba, gyógyír a szívednek, ha esetleg megsebezték. Ha Valentin napján hevesebben ver a szíved, csillapítsd egy csokornyi fényűző rózsával és bergamottal. Ez a virágillatú fürdőbomba tele van rózsa- és ibolyalevél-kivonattal - ahogy elolvad a fürdőkádban, visszafogottan édes aromája garantáltan meglágyítja a szíved...

1390.-

 

A másik termék, ami nekem még nagyon teszik egy Love spell masszázsömb. A krémes, fair trade bio kakaóvajból készült masszázstömb dús csipkebogyósziruppal és csipős szegfűkivonattal töltötték meg. A fair trade bia aloe vera gél enyhíti a bőrpírt, míg a felemelő neroli és a bio citromillatú mirtusz elrepít egy jobb helyre. Varázsold el a bőröd - vagy a kedvesedét - ezzel a romantikus, virágillatű masszázstömbbel.

love_spell.jpg

2990.-/ 50 g

 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr3212125999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...