Állatvédelem és gyermekdivat!

fullbeauty

 

A WWF kezdeményezésére a H&M új gyerek kollekcióval jelentkezik! Darabjain olyan veszélyeztetett állatfajok jelennek meg, amilyen a tigris, a panda, a hópárduc és a delfin. Élőhelyeiket és fennmaradásukat a vízszennyezés mellett az éghajlatváltozás hatásai is fenyegetik. A kollekció kényelmes és könnyen hordható, biopamut alapú darabokból áll: a hosszú ujjú pulóverek, pólók, ruhák, harisnyák, nadrágok és pizsamák 92-től 170-es méretig lesznek elérhetők.

 

wwf6.png

wwf_5.jpg

 

A kollekció célja, hogy inspirálja a H&M vásárlóit a bolygónk védelmére, valamint az, hogy kihangsúlyozza azt a 2013 óta tartó szoros együttműködést a H&M és a WWF között, melyet további 5 évre meghosszabbítottak. A WWF-el való közös munka a fenntartható vízgazdálkodásra és az éghajlatváltozás hatásainak enyhítésére összpontosít, emellett pedig stratégiai párbeszédet kezdeményez a H&M-et és a szélesebb értelemben vett divatipart érintő fenntarthatósági kihívásokról.

 

wwf_3.jpg

 

A WWF Magyarország 25 éve dolgozik a hazai természeti értékek védelméért, egy olyan jövő elérése érdekében, ahol harmóniában élhetünk a természettel. Az erdei életközösségek és vizes élőhelyek védelmében, valamint az éghajlatváltozás mérsékléséért végzett munkájuk során olyan védett, hazánkban ritka őshonos fajok fennmaradásáért küzdenek, mint a szürkefarkas, az eurázsiai hiúz, a barnamedve, vagy a rákosi vipera. Tudj meg többet a szervezet tevékenységéről és arról, hogyan támogathatod itthoni munkájukat.

wwf.png



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr8811744051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...