L .O .V a trendteremtető!

fullbeauty

 

Egy teljesen új, presztízs sminkmárkát köszönhetünk a magyarországi dekorpiacon augusztustól, ami nem más, mint a L .O .V Cosmetics. Intenzív színek, luxus textúrák, egyedülálló, nőies-lekerekített csomagolás a legmagasabb színvonalon – és ami a legfontosabb: elérhető áron!

lov_7.jpg

„A Cosnova új dekorkozmetikai márkája a L.O.V, mely exkluzív termékek átfogó választékát nyújtja.Egy újdonság: presztízs a high-end tömegpiacon. Egy prémium márka minősége és design igényessége kombinálva a vonzó áron való elérhetőséggel a kiválasztott drogériákban. Az érzékiség találkozik a teljesítménnyel, a nőiesség az erővel.”

lov_1.png

Na és milyen egy igazi L.O.V Nő?

„Szenvedélyes nő, aki szereti és megéli a modern nőiességet. Egy érdekes, sokoldalú személyiség – erős & határozott, de ugyanakkor inspiráló, tele empátiával, a szíve pedig aranyból van.  Érdeklődik az építészet, design és művészet iránt. Inspirációjának forrásai az utazás és a kultúra. Szenvedélye a  legapróbb részletekben és a kozmetikumokban rejlik. Mégis valódi szépsége belülről fakad.  Békében él önmagával és teljes szívből, hihetetlen könnyedséggel felel meg megannyi szerepének. Mint üzletasszony, anya és kozmopolita, igazi mestere a világok közötti egyensúlyozásnak. Tájékozott és ismeri a legújabb trendeket, de önmaga dönti el, mit szeret és mi illik hozzá. A saját stílusát követi.”

lov-cosmetics-l_o_v_-cosnova-catrice-essence-drogerie-makeup-849x585.jpg

 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr5211660148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...