Illat hősöknek!

fullbeauty

 

A Zippo többet jelent egy öngyújtónál: az amerikai életstílusnak egy státusz szimbóluma. Zippo egy összetéveszthetetlen márka: egy ikon, amely az amerikai értékeket képviseli (erő, függetlenség, szabadság); valamint lenyűgöző, hiteles, és egyben egy különleges élményt nyújt a használójának.

A Zippo büszkén viseli az amerikai ikon címet, amelyet a legújabb Zippo Gloriou.s. illatán meg is mutat a közönségnek, hiszen a termék csomagolásán megjelennek az amerikai zászló elemei a csillagok és a csíkok. Illetve felfedezhetünk egy másik kapcsolatot az amerikai szimbólumokhoz, amely nem más, mint a csomagolásból kiemelkedő sas.

Az illat azoknak a férfiaknak készült, akik szeretik az életet és a szabadságot. A vásárlásaik során pedig valami mást keresnek, messzebb szeretnének kerülni ez által az aktuális trendektől, hogy egyedivé és különlegessé válhassanak, ezzel is megőrizve az egyéniségüket.

 

zippo_1.jpg

A csomagolást egy különleges háromdimenziós hatás jellemzi. Az üveg elején egy kék színű sas látható, és alatta a termék neve jelenik meg. A háttérben pedig feltűnik az amerikai zászló, amely a régi, klasszikus világot hozza el nekünk. A doboz szintén ezeket az elemeket kombinálja.

Az illat a citrusos jegyek keveredésével indul: bergamot, citrom és grapfruit találkozik, majd az aromás jegyek, mint az ürüm, a csillagánizs és a borsmenta felerősíti az illat friss jellegét, amelyet a hűvös tengeri akkordok tesznek teljessé. A szívjegyekben a kétségbe nem vonható elegancia jelenik meg a bőr és dohány jegyeken keresztül, amelyet a csokoládé tesz lággyá. Az intenzív és mély fás illatjegyeket az ámbra, vanília és pézsma öleli körül. Ezek az összetevők teszik az illatot ellenállhatatlanul férfiassá.

 

zippo_2.jpg

Az illat:
Illatcsalád: Citrusos, aromatikus

Fejjegy: bergamot, citrom, grapfruit, üröm, csillagánizs, borsmenta, tengeri akkordok Szívjegy: bőr, dohány, csokoládé

Alapjegy: pacsuli, szantálfa, cédrusfa, guaiac fa, ámbra, vanília, pézsma

Termék kiszerelése és ára:

Zippo Glorious Edt 40 ml – 8.390.-



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr978914586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...