Mikor kell az arcplasztika?

fullbeauty

 

Az arc az emberi test azon része, amely a legjobban szem előtt van, éppen ezért esztétikai hibái komoly gondot jelenthetnek. Az arc mivel szabadon van a külvilág felé, ezért a külső bántó hatások (nap, szél stb.) fokozottan érik. A fáradtság, a hirtelen fogyás, a betegségek és a kor ezért leggyakrabban az arcon válik mindenki számára láthatóvá. Gyakori tünetek: az arc petyhüdtté válása, megereszkedése, a szem körüli szarkalábak megerősödése. Ezek a tünetek komoly pszichés, és esztétikai problémát okoznak.

 

face_2.png

 

Egy jó plasztikai sebész nem azt ígéri a paciensnek, hogy szebbé varázsolja, hanem világosan tisztázza, hogy az arcplasztikai beavatkozás hatására elsősorban feszesebb lesz az arca, életerősebbnek, üdébbnek, kevésbé fáradtnak fog látszani és jó pár évet le is tagadhat a korából.

Valójában az arcplasztika műtét lényege a felesleges bőr eltávolítása és a bőr feszesítése az arc természetes, fiatalos formájához mérten, valamint az, hogy a páciens elégedett legyen az eredménnyel, és saját magát érezze vonzóbbnak, mint korábban. Nagyon fontos, hogy a külvilág ne vegye észre a hirtelen változást, csak azt észlelje, hogy kisimult, kipihentebb, fiatalosabb lett az arca. A jó plasztikai sebész nem is engedi, hogy a páciens átessen a ló másik oldalára, és úgynevezett „lárvaarcot” csináltasson magának.

 face_3.jpg

 

A jó arcplasztika ismérve, hogy visszafordítja az idő kerekét, de ne tévesszük szem előtt azt, hogy a plasztikai sebész nem varázsló, és nem tud egy 50 éves nőnek 20 éves arcot csinálni. Ettől függetlenül jó, ha tudjuk, hogy friss felmérések alapján egy pár szarkaláb még intelligensebbnek is mutatja a Hölgyeket. Tehát kedves Hölgyek, nem kell aggódni! Természetesen, ha az arcplasztika mellett döntesz, akkor a pár évvel fiatalabb kinézet garantált a megfelelő szakember keze alatt. Mielőtt bármilyen beavatkozásra szánod rá magad, mindenképp konzultálj az orvosoddal.

A Full Beauty blog ajánlata a Budapest Plasztikai Intézet, ahol számos arcplasztikai beavatkozásra van lehetőség!



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr118761042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...