Smink és bőrápolás egy tubusban!

fullbeauty

 

Rengeteg kedvenc MAC termékem van, de az egyik a sok közül a Strobe Cream. Hogy miért? Most elárulom Nektek! Az első és legfontosabb, hogy azonnali gyors segély, ha fakónak, fénytelennek, vagy mattnak érzem reggel a bőröm.

strobe_make_up.jpg

Hidratál, frissítő növényi kivonatokat tartalmaz, tele van ragyogást növelő komponensekkel, fényvisszaverő gyöngyökkel és persze antioxidánsokkal. Egyszóval bőrápolás és smink egyszerre. A Strobe Cream segítségével, rétegenként lehet felépíteni a sminket. Finom lágy hatás vagy drámai mélység? Mindkettő megvalósítható: attól függ, hogy hány rétegben viszed fel. Rugalmas, sugárzó és bőrazonos.

Található még a krémben: sok vitamin, zöld tea, panthenol, szőlő gyümölcs kivonat, magnézium. Ezek a tápláló összetevők azonnal életre keltik bőrödet.

 

 

strobecream_300.jpg

 

Hogyan vidd fel az arcodra? Vagy az ujjad hegyével, vagy ecsettel. A legjobb ecset hozzá, a MAC Cosmetics 188 Small Duo Fibre Face Brush, ezzel lesz legprecízebb az applikáció. Először csak kis mennyiséget vigyél fel, majd várj 10 másodpercet. Aztán ezt addig ismételd, míg el nem éred a kívánt ragyogást! A termék minden bőrtípusra tökéletes. Minden korosztálynak, nemzetiségnek, és nemnek ajánlják. A ragyogás nem fog elmaradni.



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr338128872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...