Csillogásra fel: megérkezett a Snails Kids!

fullbeauty

 

Szerintem nincs is olyan kislány, aki ne szeretné, hogy pont úgy legyen kilakkozva a körme, mint az anyukájának. Az anyukák viszont nem örülnek ennek az ötletnek, mert a körömlakkok tele vannak toxikus anyagokkal, ami egy gyereknek sem tesz jót. Ez a probléma azonban a Snails Kids megjelenésével, most már a múlté.

Hogy, mi is az a Snails Kids? Egy vegyszermentes, foltmentes, toxikus anyagokat nem tartalmazó körömlakk: gyerekeknek! Kedves anyukák: biztonsággal lakkozhatjátok vele a gyermek körmeit. S ami a legfontosabb: aceton nélkül eltávolítható a körmökről, sőt a bútorokról vagy ruhájukról is! Ami ugye, nem egy elhanyagolható tulajdonság...

 

snails1.jpg

 24 különlegesen csillogó színben kapható, amelyek közül felnőttként is nehéz választani. Kellemes az illata, bájos a csomagolása. Azonnal beleszeretsz! Szappanos vízzel, szivaccsal, enyhe dörzsöléssel távolítható el, de sima kézmosásnál nem kopik le.

Öszzefoglalva: a Snail Kids a világ első 100 %-ban vízbázisú, vegyszermentes körömlakkja, ezért mindenki számára, így a gyerekek számára is biztonságos. Játékos, egyedi, és nagyon különleges.

Nem csak kíváló minőségű, de különleges designjának köszönhetően a gyerekek már első pillanatban beleszeretnek.


snails_2.JPG

Ami még külön érdekesség, hogy vannak hozzájuk kiegészítők is, úgy mint: köröm matrica, köröm ceruza (arany,ezüst, fehér, feket és korrektor a javításhoz) ezek is mind lemoshatóak, hypoallergének úgy, mint a körömlakkok. Van hozzá hajglitter (4 különböző csillogó színben)is, mely fantasztikus ragyogást biztosít a kislányok hajának, különleges alkalmakkor: születésnapokon, vagy akár gyerekzsúrokon is.

A Snail körömlakkok kizárólagos magyarországi forgalmazója a Tincses Sziget Gyermek Élményfodrászat (Rózsakert Bevásárlóközpont) ahol a  teljes kínálat megtekinthető és megvásárolható a hét minden napján, illetve kapható a webshopjukban a www.gyerekkoromlakk.hu oldalon.

 
snails_3.png

 Közelegnek az ünnepek, szerintem kiváló ajándékötlet!

snailns_5.png

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr628128454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...