Tökéletes bőr by Eucerin

fullbeauty

Az alapozás mint tudjuk, a sminkelés origója. Eltüntethetjük vele a bőrhibákat, a szemünk alatt lévő karikákat, de a bennük található összetevőknek köszönhetően fiatalíthatjuk is arcunkat. Az Eucerin® egy lépéssel tovább lépett és ránctalanító hatással felvértezett CC (Compelxion Correction) krémjével az alapozás mellett az öregedés ellen is felvehetjük a harcot. Az Eucerin® Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő színezett nappali CC arckréme a BB (Beauty Balm) krémek fedő hatását a hatékony ránctalanító krémek erejével ötvözi. „A CC krém egy színezett korrektor, amely sokkal könnyedebb, mint a BB krém. Az állaga lágy és légies; a CC az új BB!” – nyilatkozta Nico Guilis, sztársminkes.

Az Eucerin® Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő színezett nappali CC arckrémet hihetetlenül könnyű felvinni, így egyetlen mozdulattal felvehetjük a harcot a ráncok ellen, ápolhatjuk és egyenletesebbé varázsolhatjuk a bőrünket. A hidratálás, a ráncfeltöltés és a bőrhibák korrigálása még soha nem volt ilyen egyszerű!

Eucerin® Hyaluron-Filler Ránctalanító színezett nappali CC arckrém – világos árnyalata

eucerin_1.png

A világos, hidegebb tónus (több sárga színpigmenttel) világos bőrtípusnak. A krém SPF 15 UVA szűrővel is rendelkezik, így védelmet nyújt a nap káros sugarai ellen is. 50 ml, ajánlott fogyasztói ára: 7.790 Ft

eucerin_2.png

A medium, melegebb tónusú krém több pirosas színpigmentet tartalmaz, sötétebb árnyalatú bőrtípusra ajánlott. A krém SPF 15 UVA szűrővel is rendelkezik, így védelmet nyújt a nap káros sugarai ellen is. 50 ml, ajánlott fogyasztói ára: 7.790 Ft

Nekem a médium árnyalat vált be, egyszerűemn imádom!

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr608105958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...