Tudatos napvédelem

fullbeauty

Lerágott csont már a napvédelem, de nem lehet eleget írni a jelentőségéről. Ismerkedjetek meg a  Lush innovatív Sun Care termékcsaládjával. Termékeik tele vannak a legpompásabb friss összetevőkkel, melyek egész testeden megnyugtatják a bőrt – ráadásul készítményeinknek az az előnye is megvan, hogy a kozmetikai iparban elfogadott szintetikus fényvédőket is tartalmaznak, így mindegyiküket fényvédő faktor (FF) és UVA-faktor is jellemzi.

Sesame Suntan Lotion SPF 10

Telis tele van olyan friss összetevőkkel, mint a szezámolaj és a diófalevél-főzet. Ezek az anyagok segítenek növelni a bőr melanintermelését – ami természetes reakció a napsütésre, s ezazt jelenti, hogy ez a krém ténylegesen segíti a barnulást. A fairtrade kolumbiai bio kakaóvaj és az aloekivonat nyugtatja és táplálj a bőröd, a védelemről pedig a három széles spektrumú fényvédőgondoskodik. Ráadásul ettől a krémtől bőröd ellenállhatatlanul finom illatú lesz...sesame.jpg

 

 Powder Sunshine napvédő hintőpor SPF 15

Laza állagú, finom púder, melyet könnyű használni: csak hintsd a bőrödre és élvezd a napvédelmet. Ez igazi forradalom a napvédelemben, könnyen magaddal viheted bárhova és egyszerűen újra használhatod, hogy felfrissítsd a fényvédelmet a nap során.Rengeteg kalaminporral készült, mely igen gazdag cink-oxidban,ami természetes fényvédő. Friss földes, citrusos illatát a szezámolaj,a citrom, a lime és a pacsuli adja.

hintopor.jpg



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr67496384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...