Intenzív ajakbalzsam!

fullbeauty

 

Az ajakbalzsamoktól megszoktuk már, hogy inkább védő és ápoló funkciójuk van, mint a feltűnőség. De nem így van ez most a Max Factor Colour Intensifying ajakbalzsam újdonságnál! Megszületett az első építhető ajakbalzsam, ami lefedi a színintenzitás teljes skáláját, a finom fénytől egészen az extrém színekig.

max-factor-colour-elixir-intensifying-balm-2015-spring.jpg

Tehát megszültett az átmenet a balzsamok és a rúzsok között, és a halvány barackot leváltják a merész pinkek már a tavasz- nyári kifutókon is.

max-factor-colour-elixir-intensifying-balm-2015-spring-1.jpg

Az ajakbalzsam szépsége abban rejlik, hogy megadja nekünk a választás lehetőséget a természetes fény és a merész szín között egyetlen termékben! Fantasztikus, ezt Nektek is ki kell próbálni! Májustól 8 árnyalatban már kapható is lesz!

Hogyan használjuk?

1. Gyengéd ajakhámlasztás a tökéletes eredményért.

2.  Majd vigyük fel a terméket az ajakra vékony rétegben, hogy megtapasztaljuk az erősséget!

3. Fokozatosan építsük tovább a színt vékony rétegekben, majd az ötödik rétegnél elérjük a tökéletes színintenzitást!

2899.-



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr847402226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...