Édes csábítás

fullbeauty

 

A Les Délies de Nina egy új limitált kiadása a Nina illatoknak. Egy illat, amely emlékeztet gyermekkorunk kellemes, édes világára. Egy édes csábítás, a fiatal lányoknak, akik új ízeket keresnek. A már kultikus alma alakú üveg ezúttal egyedi jeleket kapott. Kellemes, fényesen fluoreszkáló rózsaszín, arany karamellel borítva. Puha tapintása fellobbantja minden érzékünket.

cukorka.jpg

 

A fejjegyben a citrom és a mandarin fanyar frissességét, a színek fesztiválját és a citrus jegyek szikrázását fokozza egy csipetnyi málna. A szívjegy felfedi a finom és exkluzív epres cukorka akkordot, karamellel és gardéniával keverve. Míg az alapjegyben a praliné és a fehér pézsma teszi ellenállhatatlanná az illatot.

 nina_ricci_les_delices_de_nina_edt_75ml_65096293.jpg

 

És egy kis különlegesség az illathoz. Ehhez a kiadáshoz, Nina egy új partnerhez fordult, hogy együtt ünnepeljék az édes ízeket. Papabubble, a minőségi, egyedi, kézzel készült édességek készítője 2004 óta. Valódi művészek, akik páratlan módon megálmodják és megformálják az édességeket. A Les Délices de Nina számára a Papabubble elkészítette Nina limitált kiadású cukorkáit, pezsgő, élénk eper ízzel. Színesek, könnyűek, játékosak és finomak: röviden, minden, ami Nina. Íme a finomságok! Ugye, hogy ellenállalhatatlanok!

candies1.jpg

 

Les Délices de Nina Limited Edition

Eau de Toilette 50ml – 18.500Ft

Eau de Toilette 75ml – 21.900Ft

És az illatról készült mesés videót itt láthatjátok:

https://www.youtube.com/watch?v=73U7_nAFgpU

 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr927380606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...