Tavaszi bőrfiatalítás

fullbeauty

 

Lassan, de biztosan bújnak elő az első napsugarak, nincs mese: közeleg a tavasz. Górcső alá vesszük a hajunk,  a bőrünk, testünk állapotát. Szerintem nincs olyan Hölgy olvasóm aki elégedett lenne a látottakkal. Éppen ezért gyorsan besétálunk egy szépségszalonba ahol a bőrűnk, és a hajunk -na és persze a körmeink- állapotát gyorsan megújítjuk, megváltoztatjuk, regeneráljuk. Az én kedvenc szalonom a Jean Louis David Szépségszalon, amit csak ajánlani tudok figyelmetekbe! Minden egy helyen: fodrászat, kozmetika, kéz és lábápolás. Mindegyik szolgáltatás profi szakemberektől.

kacso_2.png

Tegnap el is látogattam Kacsó Sára kozmetikushoz, aki kisimította, feltöltötte, egyszóval újjávarázsolta megfáradt arcbőrömet. Sára a méltán híres IMAGE termékekkel dolgozik, ezért én is egy Vital  C vitaminos kezelést kaptam, ami rögtön látványos eredményt produkált. A hámlasztással egybekötött kezelés, feltöltte a bőrömet antioxidánsokkal, vitaminokkal és ásványokkal, melyek regenerálódási folyamataihoz és immunvédekezéséhez elengedethetetlenül szükségesek. A szárazság,a  dehidratáltság a kezelés után rögtön megszünt. Természetessen a műveletet nem elég egyszer elvégezni. image_skincare.jpgA termékek  igen hatékonyak, és koncentráltan tartalmaznak olyan hatóanyagokat, mint az antioxidánsok, sejtstimuláló összetevők és védő hatóanyagok, szinte azonnal drasztikus változást tapasztalhatunk, már egy kezelás után is. A másik termékcsalád amit Sáránál megtalálunk a német csúcsminőségű High Care brand.

A több mint 20 éve alapított márka régóta a legmagasabb színvonalat képviseli, legyen szó bármilyen kozmetikai arckezelésről, vagy akár testkezelésről is.

 

highcare.jpgEgy szó mint száz, ha bőröd állapotát gyorsan és hatékonyan szeretnéd felturbózni az új évszakra, a Full Beauty a Jean Louis David Szépségszalont ajánlja, ahol Kacsó Sára mesterkozmetikus vár mindenkit nagy szeretettel.

 

Kacsó Sára mesterkozmetikus

06 70 779 71 02



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr527239357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...