Kendermagolajos kényeztetés

fullbeauty

 

A kender az egyik legősibb növény a földön, Európába az ázsiai kereskedőkön keresztül jutott el. A növény korábban olyannyira fontos volt, hogy VIII. Henrik elrendelte Angliában: minden földművesnek legalább egy holdnyi területen kendert kell termesztenie a hajóipar számára.

A titokzatos helyen termesztett, méltányos közösségi kereskedelemből származó kendermagolajuk az egyik
leggazdagabb növényi forrása az Omega 3 és 6 esszenciáliszsírsavaknak. A kender az egyik legtáplálóbb növény a bőr számára. Az ikonikus kendermagolajos kézkrémük a legszárazabb kezeket is megvédi a viszontagságos időjárástól, durva szappanoktól és még az ekcémára is hatásos kezelést nyújt.

A Body Shop legújabb kendermagos családja a szárazsággal veszi fel a versenyt! Hatékony, de kíméletes tisztítást biztosít az érzékeny bőr számára a tápláló kendermagolajjal.

Például ezt a gazdag és kényeztető szappant a kötelénél fogva könnyen felakaszthatod, így biztosannem fogja összeszedni a fürdőszobai baktériumokat és koszt a kád szélén. Ha száraz bőrrel küzdesz, csak ajánlani tudjuk a család többi tagját is:

kendermagolajos_szappan.jpg

A híres kendermagolajos testvajat extra száraz és érzékeny bőrre ajánljuk. Gyorsan beszívódik, 24 órán át hidratál és selymesen puha érzést biztosít. Igazi felüdülést nyújt a bőrnek.

Az intenzíven hidratáló lábápoló, csodákat tesz a száraz bőrrel. Hidratálja a durva, száraz bőrt és begyógyítja a kirepedezett sarkakat, miközben a bőr nedvességtartalmát is helyreállítja.

A gazdagon tápláló ajakbalzsamuk helyreállítja a száraz ajkak nedvességtartalmát és védőréteget képez rajtuk, hogy megóvja őket a további kiszáradástól. Használatával az ajkak simák és puhák lesznek még a legzordabb időjárásban is, hogy mindig a legszebb legyen a mosolyod!

Éa végül az intenzíven hidratáló arcápolójuk megóvja a szárazbőrt és feltölti értékes nedvességgel és, hogy a leghidegebb időjárásban is csodás legyen az arcbőröd!

kender_csalad.jpg

 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr277107323

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

The Real Storm Trooper · http://costumeofsuperheroes.com 2015.01.25. 20:49:08

Remélem kender szagom azért nem lesz tőlle, mert a jard nem csípi annyira

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...