A zselés manikűr Neked is jár!

fullbeauty

 

Igazán tartós, zselés körömlakkot eddig csak profi körmösnél tudtak készíteni, vagy egy-két gyártó készít olyan lakkot otthoni használatra, ami nagyon hasonlít a zselésre. Most viszont piacra dobták a Sally Hansen márka legújabb szettjét, amivel otthon is csodás gél manikűrt tudtok készíteni! A teljes dobozban található egy Deluxe LED-lámpa, zselés alapozó, színes, valamint fedőlakk, körömlakklemosó korongok, zselés lakk lemosó, körömreszelő és a bőr visszatolására használatos rózsafa pálcika is van. Már csak a kézügyességedre van szükség!

sally_hansen_2.jpg

 

Az otthon elkészíthető zselés manikűr akár 2 hétig is rajta marad a körmödön. A tükörfényes csillogás garantált. Könnyű a használata, és a száradási idővel sem kell számolni. Védi a körmödet, könnyen eltávolítható, és nem pattogzik le. Egyszóval minden elfoglalt olvasómnak ajánlom, aki nem szeret, vagy nincs ideje, hogy manikűröshöz járjon. Igénye viszont van a tartós, szép körmökre.



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr447018259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...