Beauty news

fullbeauty

 

Örömmel értesültem a hírről, amit most megosztok Veletek, hogy Naomi Watts az időtlen és kortalan tehetséges színésznő is a L'Oreal Paris szépségnagykövete lett. 

naomi-watts-loreal-vogue-1-24oct14-pr_b_426x639.jpg

 

Naomi a valódi és sugárzó szépség szimbóluma. Ragyogó, őszinte és karizmatikus. Tehetségével és sokoldalúságával a világ legnagyobb rendezőit ihlette meg.

„ Igazán megtisztelő, hogy csatlakozhatok ehhez az inspiráló márkához. A L’Oréal Paris évtizedek óta üzeni a nőknek:"Mert Ön megérdemli”- ami nem csupán egy szlogen, hanem egy motiváló mantra. A L’Oréal Paris a legendás termékeknél jóval többet testesít meg, az önigenlést  és az önbizalmat hirdeti, valamint lehetőséget ad minden nőnek kortól, származástól és háttértől függetlenül, hogy meg becsülje önmagát” – mondta Naomi.

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr226851223

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...