Nyerj Keratin terápiát a hajadnak!

fullbeauty
Lassan vége a nyárnak, hajunkat erősen megviselte a víz, a nap, és persze az  UV sugárzás. Fénytelennek, fakónak, ragyogás nélkülinek érezhetjük. Azonban van megoldásunk a problémára: most megnyerheted a Full Beauty oldalán a Jean Louis David szalon Keratin terápiáját, és rá se fogsz ismerni a hajadra! Van kedved játszani?
jld játék 6.jpg
De előtte megtudhatod a Jean Louis David szalon egyik kiváló fodrászától, miből is áll egy keratin terápia?! 
A terápia 4 fontos részből áll:

1.Először is megmossuk a hajad egy szulfát mentes samponnal, vagyis előkészítjük a hajszálakat a keratin befogadására.
2. A keratint és a proteint bejuttatjuk a hajszálak szívébe, és ezéltal szinte újjászületik a megroncsolódott hajszerkezeted.
3. Majd egy hidratáló hajmaszkot kap hajad, mely táplálja és bezárja a sérült hajszerkezetet. Kisimul a hajszálak felszíne.
4. És végül a Thermo - hair spray segítségével, mintegy védőburkot fonunk a hajrostok köré, tartóssá téve a Keratin komplex hatóanyagainak hatását, és a hajadra könnyed fátyolszerű ragyogás kerül!
A játék egyszerű: oszd meg a posztot, és lájkold a Jean Louis David oldalát: (https://www.facebook.com/pages/Jean-Louis-David-Budapest/402334633199412?fref=ts) A játék során 3 szerencsés olvasónk is nyerhet a Jean Louis David szalon jóvoltából terápiát a hajának, egy hajszárítással egybekötve. Kezdődjék a játék, sok sikert minden kedves olvaónknak!

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr246616553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

geluska 2014.08.26. 12:08:03

örülnék, ha kipróbálhatnám :)

adromelke 2014.08.26. 12:23:34

Szívesen kipróbálnám!

Vincéné Onozó 2014.08.27. 10:55:21

Szívesen kipróbálnám,jól esne a hajamnak !

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...