Provokatívan elegáns

fullbeauty

 

Talán ez a két szó jellemzi legjobban Paco Rabbanne 1 Million $ illatát. Az illat egy gyűjtői, limitált kiadás, a legendás 1 Million Eau de Toilette illata új csomagolásba zárva. És hát milyen a csomagolás? Provokatív, fényűző, mégis elegáns. Hűen szimbolizálja, hogy minden férfi szeretne egyszer sok-sok pénzt nyerni,  ezt gondtalanul elkölteni, kiélvezni ennek az élménynek minden előnyét...

one million.jpgA Paco Rabanne ház, ha lehet, még tovább gerjeszti  az arany rúd "hatását", és némi ironiával fűszerezi meg. A dollár bankjegy egyedi verzióját a 1 Million tömbre gravírozta. A  csomagolás hatása most már szinte fokozhatatlan...De ejtsünk szót azért az illatról is. A fejjegyben grapefruit, menta, és vörös mandarin dominál. A szívjegyben a rózsa és a fahéj garantálja a férfiasságot. És ami végképp ellenállhatatlanná teszi az illatot: a bőr, az ámbra és a pacsuli.

22.500.-



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr256541551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...