Bioextra nyereményjáték!

fullbeauty

 

Tombol a nyár, sokan épp nyaraltok, de remélem örültök azért egy kis játéknak! A Bioextra család fantasztikus termékeiről már sokat olvashattatok nálam. Most két terméküket szeretném Nektek bemutatni. A 30 db-os Beauty Caps: kapszulákba töltött vitaminokban gazdag bőrápoló olaj, az arc és a szem körüli érzékeny bőr ráncainak simítására  alkalmas. Ezenkívül javítja a bőr természetes vízháztartását, óvja a kiszáradástól. Táplálékkal, vitaminokkal látja el a bőr külső rétegét.

bioextra külső.png

A másik kiváló termék, a Bioextra Beauty Caps étrend-kiegészítő, amely  belülről adja vissza a bőrnek, a hajnak és a körömnek azokat a vitaminokat és ásványi anyagokat amik kiemelten segítik a hajhagyma a bőr és a köröm állagának javulását. Tehát a játék során, 3 doboz szemkörnyékápolót, és 3 doboz étrendkiegészítőt fogunk kisorsolni, hogy mégjobban ragyogjon a bőrünk.

bioextra belső.png

 

Nem is kell mást tenni, mint lájkolni az oldalt (https://www.facebook.com/bioextra.hu?ref=ts&fref=ts), megosztani a posztot, és máris jó eséllyel indulsz, hogy Te legyél az egyik szerencsés nyertese  a csodás kapszuláknak vagy étrendkiegészítőnek! Hajrá, kezdődjék a játék! Sok sikert kívánok, minden lelkes résztvevőnek!

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr976539919

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.


süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...