Ultrakönnyű védelem az arcnak!

fullbeauty

 

Tombol a nyár, lassan indulunk nyaralni. De melyik a legmegfelelőbb napvédő bőrünk számára?

LRP Anthelios arc.jpg

 

A La Roche-Posay ANTHELIOS napvédő termékcsaládját hosszú évek óta ajánlják az európai bőrgyógyászok. A La Roche-Posay az UVA-sugárzás elleni védelem úttörőjeként és az érzékeny bőr szakértőjeként hatékony, szabadalmazott fényszűrő-rendszert és emellett optimális kíméletességet kínál napvédőiben.

LRP ANTHELIOS Ultra Könnyű napvédő fluid arcra.jpg

A La Roche-Posay napvédő újdonsága 2014-ben az innovatív Anthelios XL SPF 50+ napvédő fluid. Nagyon magas védelem a hosszú hullámú UVA-sugarak ellen is. Arcra és az extrém napsugárzásnak kitett dekoltázsra is különösen ajánlott. A cink + perlit + szilikátok kombinációnak köszönhetően azonnal felszívódik. Nem hagy fehér nyomot a bőrön, nem zsíros, és nem is ragad. Férfi olvasóimnak is ajánlom!

4999.- 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr186495631

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

spotty 2014.07.11. 12:20:56

Én simán biovanne szépségvitamint szedek és kiváló lett tőle a hajam és a bőröm. Imádom. Most lehet jelentkezni nagykövetnek és kipróbálhatja mindenki ingyen, sőt lehet nyerni egy millát: glurl.co/nagykovet

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...